Pe mine nu ma deranjeaza marimea Steam Deck-ului. Il car mereu dupa mine in case-ul cu care a venit - are si maner si desi nu este cel mai slim, e ce trebuie. Asa am trecut si la aeroport (tot fara bagaj de cala, doar un ghiozdan in spate, o geanta de umar cu acte si alte 2-3 chestii + gentuta cu Steam Deck) si mi se pare super ok. Si asa-l iau mereu prin masina, cand am orice drum unde stiu ca trebuie sa astept.
La birou nu am mai fost de cativa ani - maxim o zi pe luna, cand incerc sa nu iau si consola cu mine, ca sa fiu si productiv

In niciun caz nu as baga vreo consola in buzunar, ca sa-i stric stick-urile - sau poate te referi ca bagi doar ecranul, iar joycons le ai in alta parte.

Din perspectiva mea, la acele 2 ROG consoles, mai problematic mi se pare cat de groasa este pe spate (vezi ultima poza pusa de Paul), ceea ce pot presupune ca este si foarte grea - cumva la asta ma gandesc.
Pe partea de ergonomie, Steam Deck-ul mi se pare absolut perfect, desi este butucanos si greu, deci probabil daca le iese asta celor de la ROG, nu este o problema cu grosimea.