Cred ca este pentru prima data cand urmaresc cu atentie ce se intampla in politica asta de rahat. Mi s-a mai demonstrat o data, pentru a nu stiu cata oara, ca noi suntem doar prostii de care-si bat ei joc. Un circ total, o falsa senzatie de TU CONTEZI. Nu, nu contam.. deloc.

Cei mai slabi candidati de dupa 89 incoace, cel mai josnic circ. Circul asta care prinde bine exact la acei frecventi si ferventi utilizatori ai unor retele de socializare gen TT. Am ajuns sa vad politicieni din “garda veche” prostindu-se pe TT, de ex. Mai aveam sa-i vad recitand in cor: Ghe ghe… oribil!

Mi-e groaza de ce va fi in viitor cand majoritar va fi electoratul “Ghe ghe”.

Totodata, mi s-a intarit ceea ce simteam de ce a timp: cei de afara, daca sunt plecati de mai mult de un an, nu ar mai trebui sa aiba drept de vot. De ce? Nu mi se pare in regula ca viitorul tarii sa-mi fie decis de unii care au decis sa se mictioneze pe tara asta, si pe viitorul ei si sa plateasca taxe/impozite, prin tari straine. Stati acolo, tata. Vreti o Romanie mai buna? Veniti in pana mea in tara, puneti umarul si ajutati. Nu stati “pe margine” si pozati in mari patrioti. Patriotismul vostru s-a dus pe “apa sambetei”, din momentul in care ati decis sa plecati.

Totodata, personal, nu vreau sa aud prostia: “da, dar noi trimitem bani in tara!”. Asa, si? Cu ce ma ajuta pe mine asta? Vino tati si plateste taxe si impozite. Banii ii trimiti si beneficiaza de ei, rudele tale (cum este si normal, dealtfel) DAR, asta nu inseamna ca-mi faci si mie, indirect, viata maj buna. Sa-ti intre bine in cap.

Si ar mai fi multe de spus. Dar.. le-as spune degeaba. Oricum nu se schimba nimic. Doar refulez.

Cert este ca, dintre toti, cel care se pare ca a fost si validat, este si cea mai buna solutie de departe. Asta nu inseamna, insa, ca gata, ne va fi mai bine. Nu, nu ne va fi. Dar, ne putea fi mult mai rau. Asta nu inteleg toti “patriotii” aia de afara, purtatori de tricouri “ITALIA”, conducatori de BMW cu volan pe dreapta si cu numere galbene, si nu numai.

Bine, pe “patriotii” aia, oricum ii doare-n fund de tara, e doar marketing.. ca sa citam din “Simeon”.

Habemus Presidentum! Dar doar atat