Legat de discutia de dificultate, recent am facut un run unde am jucat toate Souls games de la FromSoft (inafara de Sekiro, dar urmeaza) si toate au un "easy mode". Sunt builds/arme care fac jocul sa fie ft usor. Da, tot trebuie sa stii cand sa faci un dodge, cat de mult sa faci trade cu boss-ul, dar de exemplu in DS3, este un build Sellswords Twinblades care efectiv distruge orice boss. Este aproape brainless, doar apesi L1 si ii distrugi. Am incercat tot DS3 sa nu merg pe un build OP pana la ultimele 2 boss fights din al doilea DLC. Aveam un build de strength, dar era mult prea greu si am zis hai sa incerc totusi acest build OP. Efectiv first try ambii bossi, cu destule flasks sa imi ramana....Si asa a fost si la DS2, cand am intampinat dificultati in DLC, am apelat la un build OP si efectul: first try. Jocurile astea sunt dificile la inceput pana ai ceva nivele si dupa tine de tine daca vrei sa urmezi un build OP sau ceva ce iti place. Eu am tot jucat strength, dar cand nu se mai putea, incercam un build OP si orice boss cadea first try. Deci daca chiar vrei sa termini un joc de la FromSoft, exista deja "easy mode" incorporat.