Bateria intr-adevar se duce destul de repede - am jucat Mario Kart online cu luminozitate la maxim si aproape 50% s-a dus intr-o ora. Dar multiplayer-ul ruleaza incredibil de fluid, chiar si cu 24 de jucatori pe ecran. Nu am observat nicio urma de lag si e mult mai haotic decat in modul single-player, hapticurile mergand aproape constant . Apoi am redus un pic din luminozitate si am jucat single-player cam o ora folosind 30% din baterie. Apoi am jucat un pic de Star of Providence (2D Pixel Art game) si bateria a pierdut cam 10% in 30 minute, deci conteaza mult ce fel de joc joci.
Speak-erele mi se par decente, nu sunt cele mai tari dar se aud destul de clar.
Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Nici The Last of Us sau God of War nu are fi existat fara Sony dar asta nu inseamna ca e bine sa le tii blocate pe Playstation.
Sony nu-si pun jocurile pe PC din bunatatea inimii lor. Fac asta pentru a face un ban in plus si a atrage utilizatori noi pe PlayStation care doresc sa joace sequel-urilor jocurilor mai devreme, concurand cu PC-ul. Nintendo sunt lideri pe piata in nisa lor, primul Switch vanzand 151 milioane de unitati, asa ca nu are sens sa renunte la exclusivitate pentru jocurile produse de ei.