Quote Originally Posted by VictusG View Post
Peste 3.5 Milioane de console Switch 2 vandute in primele 4 zile
https://www.nintendo.co.jp/corporate...25/250611.html
Eu as lua-o totusi cu un pic de sare. Pentru ca in acel numar sunt inclusi si scalperii (care si-au furat-o rau de tot cu Switch 2-ul). Sunt unii care au ramas cu sute de unitati nevandute... ii gasesti pe eBay, pe Facebook Marketplace. Au inceput cu preturi de 1000$, si au tot scazut pana au ajuns aproape de pretul oficial. Kudos to Nintendo for that, dar sa nu uitam ca si ei tot la "console vandute" sunt trecuti.

Also, sa vedem ce se va intampla dupa perioada de "return date". Nu stiu cat au in general magazinele din US & Co... dar banuiesc ca vorbim de o luna. Eu de exp. de la eMag am 2 luni. Tbh, ma tenteaza foarte tare sa-i dau retur. Dar, vedem. Ideea era ca sunt si eu in cele "3.5 milioane", dar daca returnam 500K... you get the point.
Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Foarte tare i-a afectat boicotul de pe social media .
Despre ce boicot e vorba? Pentru ca eu din contra, am vazut prea multa promovare. Inclusiv review-urile in care sa dea naiba, unul nu zicea de vreun defect, toti au laudat Switch 2-ul (vorbesc de review-urile pre-launch), vorbeau despre el de ziceai ca a reinventat Nintendo ecranul LCD (gorgeous, marvelous, unbelievable, the best, etc.). Unul nu a vorbit de faptul ca negrul e gri, ca HDR-ul pe acel ecran e o gluma (e si normal, cu 400-450 nits sau cat are maxim). Unul nu a spus ca scade bateria in draci (daca tine 2 ore in jocurile AAA, e mare minune). Unul nu s-a plans de volumul sunetului care e jenant. Unul nu s-a plans de prea putine titluri... Ba chiar si Cyberpunk, toti l-au prezentat ca fiind super-jucabil (yeah, right). Eu cred ca l-am vazut mergand si cu 20FPS-uri (in portable mode). So, am dat 70 euro pe un joc de acum 4 ani, ca sa-l joc in 20-30FPS, cu totul pe LOW, si sa tina bateria o ora si jumatate? This kinda sucks.

Ca sa nu vorbim totusi doar de negative, uite exemplu la polul opus: Street Fighter 6. Jocul arata si se misca impecabil, indiferent daca joci docked sau portable. Spre deosebire de MK 11, care este horror pe Switch 2, orice ai face.

Cu alte cuvinte, Switch 2 merita luat DOAR pentru anumite titluri. In niciun caz ca o consola primara, fie ea si portabila. Pentru ca la jocurile multiplatform, desi seful Nvidia a laudat cipul din Switch 2, la final de zi este doar o consola mai slaba chiar si decat Xbox Series S. Pentru exclusivitatile Nintendo insa, e must have. Doar ca s-au complicat mult lucrurile: dupa ce ca acum consola e mult mai mare, trebuie sa te cari dupa tine si cu o baterie externa, ceva. Si uite asa multi ajung sa se intrebe daca nu cumva pt. titlurile exclusive Nintendo, nu mai bine raman la un Switch OLED?