Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
In toate postarile legate de Switch 2 gasesti numai comentarii unde se plang oamenii despre preturi
Pai, de preturile Nintendo cred ca ne plangem toti dintotdeauna. In special la jocuri. Iar acum cu consola, in mod deosebit americanii ar trebui sa spuna merci ca nu i-a rupt mai tare trump cu "tariffs". In rest, daca luam in calcul inflatia, Switch 2-ul nu e prea departe de Switch OLED (ca pret), asa ca acolo cred ca se exagereaza un pic.
Despre ecran se stie de mult timp ca e LCD, nu stiu cine s-a asteptat sa aiba cine stie ce HDR si culori ca un OLED . Impresiile sunt pozitive pentru ca arata mult mai bine ca cel de Switch 1, in special in jocuri mai colorate cum e Mario Kart World.
Neah, daca arunci o privire pe reviews/previews, ai sa vezi ca s-a batut moneda pe super HDR, pe faptul ca "eu nici nu observ diferentele dintre Switch 2 LCD si Switch OLED". Si in realitate, meh. Da, vorba ta, au testat foarte multe jocuri "deschise la culoare", pentru ca daca pui ceva dark, ai impresia ca e stricat ecranul. Negrul e un gri deschis. Horror, mai ales la banii astia. Mai bine renuntau la "HDR" si 120Hz si puneau un OLED decent. Sau mergeau pe un IPS ca la Apple, unde chiar poti spune ca sunt ecrane bune LCD.
Si legat de Cyberpunk - asta e printre cele mai avansate jocuri lansate in ultimii ani, nu m-as astepta sa ruleze foarte bine pe o tableta, poate trebuia sa astepti niste review-uri inainte sa-l cumperi.
Cyberpunk e totusi un joc care in curand face 5 ani... daca-l pui cu totul pe low, cred ca ruleaza si pe telefonul tau, daramite pe tableta mea cu M4. Cat despre asteptat reviews, tocmai, ca dupa reviews m-am luat. Cica "solid 40 FPS", my arse... Am zis sa iau si eu un "joc benchmark". Dar dupa ce am facut benchmark-ul, am realizat ca nu, Nintendo Switch 2 trebuie sa ramana la maxim jocuri gen Zelda, Mario & Co.
EDIT 1: MK 11 nu a primit update, deci practic joci versiunea de Switch 1.
Am jucat/testat foarte multe din jocurile mele de Switch 1, care mergeau foarte prost, si care desi nu au primit updates pt. Switch 2, acum se misca bine. Well, MK 11 nu e unul din ele.
nu m-as astepta ca Nintendo sa scoata multe jocuri cross-gen de-acum incolo pentru ca primul Switch e foarte depasit.
Tbh, Switch 2 e depasit din start. Pentru titlurile mari, that is. Asa cum ai spus si tu, e OK pentru exclusivele Nintendo, poate pentru cateva portari foarte reusite, dar in rest, meh. E tipic Nintendo, sa vina pe piata cu ceva depasit tehnic. La fel de tipic cum va fi si faptul ca in cativa ani, vor veni cu acelasi Switch 2, dar cu OLED, si vor spune ca e revolutionar. Eventual vor folosi si spatiul acela neutilizat din consola, pentru a pune totusi o baterie mai generoasa.