Single post: Asus ROG Xbox Ally / Ally X
-
Admin

Originally Posted by
sexbobomb91
Nu eu spun asta, ci cei din video.
La ei m-am referit si eu. Sau am zis asa, in general... pentru ca eu unul fac parte dintre cei care prefer sa platesc mai mult, dar sa am tot ce imi doresc la acel produs. Nu sa dau mai putin, si sa ma plang dupa aceea ca se vede prost, se misca nu stiu cum, blah blah... E si ca la iPhone. E foarte scump. E scump ca naiba, asta o spun mai toti. Si totusi, n-as accepta nimic mai slab. La urma urmei, o viata am, nu plec cu banii dupa mine. Ce-i drept, nu plec nici cu ecrane OLED & Co... 

Originally Posted by
sexbobomb91
Si din cate citesc pe net bateria Ally X-ului dureaza cam 2 ore cu jocuri AAA deci cred ca nu au vrut sa sacrifice si mai mult. Rezolutia Steam Deck-ului e un 720p un pic mai inalt, deci poate OLED-ul lui nu consuma la fel de multa baterie ca un display 1080p care are dublu numarul de pixeli.
E si asta, dar din pacate problema cea mai mare nu e la display, ci la OS. Windows 11-ul acela este horrible, atat pt. performante cat si pt. autonomia bateriei. Si s-a demonstrat asta pe device-urile unde se poate pune SteamOS in loc de Windows 11. Totusi, Ally X are 80Whr, fata de doar 50Whr la Steam Deck. De Switch 2 nici nu mai vorbim, care pana si in Mario Kart tine sub 2 ore...