Nimic, am sunat la ei sa ii intreb de ce dintre toate tarile din lume care au PSN oficial, doar Romania nu a primit metoda de plata Apple Pay, in special in conditiile in care Apple Pay este in Romania, deci n-a cerut nimeni nimic inexistent.

O saptamana le-a luat sa imi trimita mizeria aia de mai sus... nu cred ca mai am energie sa fac follow up la asemenea ineptie...

LE:
Observ un pattern ordinar, companiile japoneze n-au avut nici o problema sa deschida toate serviciile in Romania (PlayStation, Nintendo), pe cand marii aparatori ai democratiei ne trateaza pe picior de egalitate cu Somalia. Culmea, chiar si atunci cand un serviciu japonez/non-US existent in Romania interfereaza cumva marginal cu orice serviciu american, cum e cazul de fata, automat devine afectat/alterat. Toate au Apple Pay, noi nu!

Cum adica lansezi Apple Pay in toate natiunile pamantului pe PlayStation si mie care am si PlayStation si Apple Pay nu-mi dai? De ce biserica mamii lor trebuie sa ne trateze asa, cine si ce anume le-a facut companiilor americane din industrie de isi bat efectiv joc de Romania?
Apoi cand apelezi la astia de la PlayStation suport Romania sunt atat de prosti incat nici macar nu inteleg intrebarea/speta, eu ii intreb de ce pastele mamii noastre nu avem un serviciu la nivel de tara si ei imi cer userul de PSN!

Nu mai deschid discutia cu Apple TV+ ca imi crapa inima si nu mai apuc sa vad cum le da toata Romania bani pe iphone 17 de la 16 si pe 18 de la 17 anul viitor! Imi crapa inima in mine de revolta si de indignare!!!