Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Clubul Nintendo Switch 2

1. #264 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Eu m-am simtit realmente pacalit zilele urmatoare de la achizitia unui Nintendo 64 in 2001 de la bisnitarii din Magazinul Unirea.... Radeau toate cunostintele de mine, nu cred ca erau 10 persoane in tot cartierul Pantelimon care aveau N64 atunci Toata lumea era cu PS1. Dupa cativa ani mi-am luat un PS2 si de-atunci viata e frumoasa in acest univers. Atentie, aici ma refer la buget, ca daca banu' curge garla esti ca hippiotul din videoul lui SexboBomb91, sute poate chiar mii de jocuri pe toate platformele si tu iubesti Nintendo ca iti place tie brandul sau whatever. Tipul asta este exact ca Comic book Guy din The Simpsons and I quote: "I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books. And now when the end is near I must say: Life well spent!"
    Attached Images Attached Images comicguy.jpg