Pai da, exact. D-aia ziceam si eu asta, pt ca stiu ca la Zelda botw luasem season pass. Si ma astept ca si Mario Kart World sa aibe ceva personaje blocate in spatele paywall, adaugate in timp.

Eu ma refeream la ce ai zis tu aici:
Quote Originally Posted by MonkY View Post
...prefer un joc full cap-coada la 80 de euro, decat un joc la 69, la care sa trebuiasca sa cumpar season pass 1, 2, 3, 4, DLC 1 - 10, ca sa ma pot bucura complet de el, dar sa si ajung sa dau 200 de euro.
Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
Nu am mai intrat pe grupul ăsta de când s-a lansat consola. Sincer, nu știu de ce mă așteptam la altceva. E hate peste tot legat de consola asta, nici aici nu e diferit. Dacă ai nostalgie de ce? Dacă nu de ce îți dai cu părerea? Toți au un "take" fără să aibă în vede ce a zis MonkY mai sus. Nu se mai poate cu "zonă gri" (bune și rele) ci doar alb sau negru. Ori trebuie să urăști compania și tot ce produce, ori îl iubești orbește.
Ce discutam noi aici e mai mult pentru cei indecisi - clar nu pentru cei care au facut precomanda sau luat day 1.
Nu cred ca vrea nimeni sa schimbe parerea cuiva caruia ii place consola si sa devina hater.

Si la urma urmei, nici nu conteaza parerea altora, cat timp tu esti multumit de produsul lansat/achizitionat.

Din cei care l-au luat deja, consider ca fiecare stie daca a meritat/merita sau nu, daca ii va face retur sau nu, daca sunt sau nu probleme, samd.

Problema e ca acel "hate peste tot", este in mare parte de la cei care au luat consola si jocurile si sunt nemultumiti de diverse aspecte.