Single post: Clubul Nintendo Switch 2
-
Member
Mi se pare că aici vb. de o bulă, similar cu Papilion care îndeamnă o mână de oameni să schimbe industria. Exemplul perfect era stirea de acum câteva zile în care unul a arătat poza că avea bateria umflată la noul lui Switch 2. Cei din media au luat știre cu "Switch 2 is already having users report swollen batteries". Da vor fi probleme cu consola, nu pentru toți, dar cele cu probleme vor capta mai multă atenție. Da, unii și-au cumpărat day1 să vadă care e faza și poate nu le place sau extrag doar un video de "why I'm returning my switch 2 after xy days".
Dar pe de altă parte sunt mulți înafara bulei de mai sus care sunt mulțumiți se bucură de consolă și nu zic nimic pe social media. Pur și simplu nu intră în cercul ăsta vicios de "ce e bine sau rău". Totodată, pe subreddit-ul de Nintendo sunt postări zilnice care zic că "nu am avut Nintendo dar Switch 2 îmi place". Din asta nu se extrage nimic că nu e hate? Oricum rezultatele deja se văd, vânzări record și sunt sigur că vor urma și jocurile. Apropo asta cu xbox și ps au așteptat pe nintendo să facă primul pas mi se pare e că e doar aruncatul responsabilității. Știm cu toți care avem mai mult de 5 ani experiență cu industria jocurilor e că Sony a făcut $70 baseline cu PS5 că erau pe calul mare după succesul PS4, normal generația asta au tăcut că de abia au jocuri care să justifice acel preț. Xbox deja a anunțat The Outer Worlds 2 ca $80 și e normal, vor ca Gamepass să fie și mai utilizat și pe mine m-au convins. Mai bine 40 lei lunar decât 400 lei pe un singur joc.