Single post: Clubul Nintendo Switch 2
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Nintendo este o companie care trebuie sa faca profit, nu ai ce sa le faci. Si spre deosebire de Microsoft si Sony, ei nu fac OS-uri, nu fac televizoare & Co., nu au alte surse majore de venit.
De fapt, daca suntem corecti si luam inflatia in calcul, nu Nintendo a crescut preturile la jocuri, ci sunt cam singurii care s-au aliniat cu inflatia. Da, stiu, intrebarea e: daca ceilalti au putut ramane acolo jos, Nintendo de ce nu poate? Oh, well... poate ai raspunsul mai sus (comparativ cu competitia), poate raspunsul e in alta parte.
Cert este insa faptul ca vom mai vedea multe alte jocuri si pe alte platforme cu preturi crescute. Si apoi, sa fiu sincer, prefer un joc full cap-coada la 80 de euro, decat un joc la 69, la care sa trebuiasca sa cumpar season pass 1, 2, 3, 4, DLC 1 - 10, ca sa ma pot bucura complet de el, dar sa si ajung sa dau 200 de euro.
Fac profit si din hardware, merchandise nu doar din jocuri.
Crezi ca nu faceau profit cu Zelda Breath of The Wild la 60 de euro? Mai ales ca acum 80% din vanzari sunt digitale si iau 100% din bani?
E lacomie pur si simplu. Eu din cate stiu la toate produsele vechi scade pretul exceptia e daca sunt editie limitata, au ceva special.
Nu ai cum sa justifici pretul de 80 de euro pentru Zelda Breath of The Wild, joc care a fost dezvoltat acum 8 ani pentru Wii U, Switch iar acum au venit cu un mic update pentru Switch 2.