Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
05-07-2025 16:05 #3205 SP
Banned

Originally Posted by
MonkY
Stai linistit. Nimeni nu-i perfect. Oricum, trebuia sa incepi cu "banane, blugi, mucusor" si era suficient.
Mai bine recitai din guru de pe Temu, ceva din LoTR. Era mai de efect.
Cat despre toate cele, au fost bune alegerile astea. Asa am ajuns si noi sa constientizam ca avem cel putin 46,40% din populatie analfabeti functionali. Daca nu ma insel, doar Bulgaria mai este sub noi. Iar ei, chiar asa praf cum sunt, macar trec la Euro, nu vor inapoi la Industria Calului.

nu are nicio legatura. Nazismul a aparut intr-una dintre cele mai dezvoltate tari din lume dpdv al educatiei, doar prostii cred ca a venit unu intr-o zi si a zis "hai sa omoram evrei". era o intreaga ideologie cu studii, experimente, stiinta in toata regula cum le place la mucusori.
din contra, prostia e un avantaj fiindca te face imun la gimnastica mintala (da da, stiu, se zice mentala dar eu fix la mintal vreau sa ma refer, as in boala psihica) pe care o fac wokistii nationali, pro-europenii suveranisti ai UE zisi si mucusori.
unele lucruri sunt asa de idioate incat doar un sfert doct le poate crede, un becali corporatrist.
el bun la oi, corporatristii buni la tastatura.
vorba lui CG (pe care NU l-am votat dar il voi vota cu prima ocazie, iar daca nu pe el pe oricine se va opune partidului unic psdnlusr): minciuna se grabeste, adevarul nu. e furtuna perfecta 
si PS: a fost ultima oara cand am donat ptr site-ul asta, nu cred ca ai nevoie de bani de la un analfabet functional.
si stai tu linistit, la cultura generala, istorie te bat cu 10-0
, dupa cum ziceam, esti si tu doar un becali IT-ist.