Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
09-07-2025 12:43 #3216 SP
Admin

Originally Posted by
boggySODMG
Deci solutia dupa tine care ar fi ? Sa ramana la butoane mereu tot PSD-PNL-UDMR pentru o asa zisa "stabilitate" ?
Dacă ar fi fost după mine, PSD-ul ar fi trebuit să dispară de mult. Acum însă e prea târziu. AUR e deja noul PSD... majoritatea primăriilor s-au împărțit între AUR și PSD. Am mai spus-o și o repet: până și la mine (unde am casa), TOȚI cei care erau în PSD și/sau susțineau PSD, acum sunt AUR. Inclusiv cel care a candidat din partea PSD la primărie, acum este șeful organizației AUR. Pe unii îi cunosc de ani buni (de exp. cel mai mare mafiot din zonă, este și cel mai înrăit aurar). Dacă ai chef și timp, dă un search și vei afla singur ce se întâmplă. Cel mai vizibil este în fieful tovarășei Olguța (primăria Craiova). Acolo sunt fix așa pe posturi: 1 viceprimar PSD, 1 viceprimar AUR, 1 angajat PSD, 1 AUR.
La fel, pe mine mă distrează maxim când aud că AUR se bate cu PSD, în timp ce Ciolacu și ai lui au dat la alegeri ordin să se ducă voturi la AUR. E și normal, vezi cum se votează legile în Parlament. Aruncă o privire de exp. la voturile pentru legea pensiilor speciale, și să-mi spui dacă ți se pare normal că PSD și AUR au votat fix la fel. De fapt, doar USR a votat împotrivă.
Prin urmare, da. Chiar dacă mâine va dispărea PSD de tot (așa cum mi-am dorit), nu-ți face griji, sunt toți mutați și mufați la AUR.

Originally Posted by
boggySODMG
Sa ramana la butoane mereu tot PSD-PNL-UDMR pentru o asa zisa "stabilitate" ? Ele se fac vinovate de jaful si proasta guvernare din ultimii 35 de ani, trebuie cumva trase la raspundere ! Sper sa aiba soarta PNTCD-ului ...
Vezi ca PSD-ul a fost infiintat de vreo 21 de ani. Deja la 35 de ani probabil vrei sa spui FSN si alti bolsevici & Co. Cât despre PNȚCD, e discuție prea lungă. Dar cu siguranță România nu va mai avea un Corneliu Coposu sau un Ion Rațiu. Nu merită oameni atât de mari. Plus că ar fi fost culmea, după ce le-au făcut securiștii, acum să fi tras și de pe urma rusofililor...
Cat despre "jaful din ultimii 35 de ani", toti cei care au votat PSD/AUR sunt la fel de vinovați. Faptul că îmi vine câte un aurar și-mi explică acum ce nașpa e PSD, după ce l-a votat de 20 de ani încoace, mă lasă complet rece... are impresia că dacă a făcut el switch de la PSD la AUR gata, s-a spălat pe mâini. Din punctul meu de vedere, așa cum a făcut pușcărie Adrian Năstase și Liviu Dragnea, așa ar trebui să facă și Ciolacu. Și dacă se poate, lângă celula lui să-i bage și pe guru de pe Temu cu ai săi legionari și mercenari, și pe simion și șoșoacă pentru trădare de țară. S-ar putea să aibe un loc călduț acolo și Ponta... poate și Ciucă (deși el a fost mai mult o marionetă).
Iar dacă ar putea fi condamnat cineva pentru că ne-a aruncat direct în brațele PSD/AUR, acela ar fi Iohannis.
La final... singurul nostru noroc a fost că am intrat în UE, și a trebuit să mai reparăm pe ici pe colo, nu s-au putut furat banii europeni. E suficient să te uiți pe statisticile economice, și o să vezi că în ciuda PSD/PNL/AUR/Whatever, țara asta a mers înainte, a evoluat. Și nu, nu am de gând să schimb UE pe rusia, oricât de mult și-ar dori asta simion, șoșoacă, georgescovici & Co. Dacă se ajunge la așa ceva, eu (și sunt sigur că și mulți alții, care ținem țara asta prin taxele și impozitele plătite la stat), voi pleca din țară. Nu am muncit și învățat o viață de om, ca să ajung să pup bocanc rusesc. Never!