Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Nu am testat niciun televizor cu MiniLED, dar am un Macbook Pro M4 cu ecranul asa. E fabulos din toate punctele de vedere, in afara de negru in contrast cu alte culori luminoase. Ai dreptate ca obtine negru perfect cand se inchid dimming zones, insa in content real de multe ori nu poate sa faca asta pentru ca are surse de lumina in intuneric - cum ar fi stele luminoase pe cer negru (vezi Gravity 2013) sau un simplu bec in intuneric.
Nu ai problema asta aici. Stiu, am si eu cateva filmulete si imagini de test pe care le folosesc pentru a vedea beleaua. Care da, cel mai grav se vedea la iPad Pro-ul anterior (cel cu MiniLED). Cred ca avea prea putine zone sau procesa aiurea. Pentru ca ori vedeai halo-uri (in zonele cu surse de lumina), ori aparea black crush (intra prea mult negru in sursele de lumina). La asta am vazut ca se descurca perfect. Trebuie sa te apropii la 20cm ca sa distingi ceva. Ori asta e genul de TV la care trebuie sa fii nebun sa te uiti la mai putin de 2-3m. So, it's all good.
Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Cu restul ai dreptate, diferenta chiar se vede doar intr-o camera complet intunecata. De asta mi-am pus rulouri de metal la geamuri, si cand ma uit la filme astup si lumina de la butonul prelungitorului. Pitch black inseamna pitch black, nu ca la cinema unde lasa aprinse indicoatoarele cu Exit.
Ah, deci nu sunt singurul nebun care nu vrea sa vada niciun LED, nicio sursa de lumina in timp ce se uita la un film? Good to know!

P.S. Iti dai seama cum ma simt eu cand ma duc la TV-ul sotiei, care a vrut neaparat un Ambilight ("TV cu luminite"), si joaca toate cele prin jurul imaginii, de ma ia durerea de cap?