Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
ROG Ally are display de calitate oricum, e nevoie neaparat de OLED ?
Pentru mine un LED de calitate ar trebui sa aiba macar MiniLED. Ceea ce aici nu e cazul. Nu, din punctul meu de vedere nu ma mai pot juca pe ecrane unde negrul este gri inchis. Nu la banii astia. Si despre Switch 2 se spune peste tot ca are un ecran "de calitate", iar mie de fapt mi-a lasat un gust amar. Daca pun acelasi content pe Switch 2, pe TV, pe iPad, pe iPhone sau pe telefonul de 1000 lei, am impresia ca Switch 2-ul este o jucarie de maxim 500 lei (strict din cauza ecranului). Uite Steam Deck-ul, chiar daca are rezolutie mai mica, numai pt. faptul ca are OLED, si il prefer. Uite Quest 3-ul, are super LCD-uri... si pun vechitura de Quest 2, si se vede totul mai Wow. Din pacate, in lower res - de fapt, ce funny e! Primeam device-uri vechi, care mergeau pe OLED, dar aveau rezolutie mai mica, si acum mergem toti pe LCD, cu rezolutie mai mare. Nope, sorry, rezolutia nu rezolva toate probleme LCD-urilor.

Sorry man, am imbatranit si eu. Iar de banii mei, vreau sa primesc ce imi doresc, nu ce considera ei ca e cel mai bun raport pret/calitate. Inainte ma jucam si pe TV verde/negru si nu comentam. Dar acum am ajuns sa dam 1000 de euro pe o jucarie, care la anul e obsolete, si nici nu-mi ofera ce imi place.

Si nu, sa nu spui ca nu se poate. Pt. ca ma uit la chinezi, ca ei reusesc sa puna OLED-uri pe consolele lor. De exp. OneXFly F1 Pro vine cu OLED la 144Hz. Ayaneo Air 1S vine cu OLED, Lenovo Legion Go 2 o sa vina cu OLED la 144Hz si VRR. Si probabil sunt si altele (pe langa Steam Deck, Switch OLED & Co). Dar nah, e alegerea lor. Asa cum e si alegerea mea.