Este foarte frustrant si greu, mostly la boss fights, dar pe partea de world traversal, daca ai abilitatile necesare, mi se pare foarte foarte misto facut.

Culmea - am ajuns la florile alea dar nu stiam ce-i cu ele asa ca am trecut mai departe, crezand ca nu am inca abilitatea necesara.

Am deblocat si dash/sprint, dar si glide si deja este mult mai interesant.

Problema mea cu jocul este ca de cele mai multe ori, cand ajung in locurile de unde pot cumpara hartile, nu am margelele necesare (sau ce sunt alea) si de cele mai multe ori, dupa ce trec de el, nu prea ma mai pot intoarce cu usurinta pentru ca e vreun zid prea mare sau ceva de genu si apoi stau cu orele intr-o zona unde nu am harta si tot mor si nu mai stiu cum sa ajung unde am pierdut loot-ul si il pierd complet.
Si din pacate am pierdut de cateva ori 500+ margele din prostii gen cazut in lava inainte de ele sau m-a omorat un soricel sau o musca, ceva fff mic si enervant.

Dar ca boss fight, chiar si cele mai usoare si previzibile, gen cea cu robotu Fourth Chorus, tot devin enervante dintr-un singur motiv - chiar daca reusesti sa ajungi in phase 3 a bataliei, fara sa te atinga, uneori e suficient sa te atinga o data si sa mori instant.
Iar lupta cu Lace mi s-a parut incredibil de grea, chiar si dupa ce i-am invatat miscarile si stiam ce urmeaza sa faca...

Dar, ce-mi place cel mai mult este faptul ca e incredibil de responding, are animation cancel si poti schimba directia oricand, atat in salt, cat si in atac, asa ca de cele mai multe ori, ma enervez pe mine si graba mea, cand mor, nu pe joc.

Momentan ma chinui sa strang margele ca sa mai fac niste upgrades, dar sunt in ceva zona unde inamicii sunt destul de challenging - Deep Rocks si Pilgrim's Rest.