Quote Originally Posted by sup3rfly View Post
Vezi ca poti intra in Wormways si fara simple key….pe sus….vii din Shelwood(fast travel) si faci stanga inspre Blasted Steps, iar apoi te duci in jos catre Bone Bottom si tii zidul din stanga cat cobori.
Nu mai sunt sigur dar eu parca am ajuns la Chappel direct din Bone Bottom in stanga, pe sus.
Nope - am cautat aseara pe toate partile, cu toate hartile - nu poti ajunge fara alte abilitati, prin alte parti - pentru intrat din Shelwood iti trebuie abilitatea de catarat pe perete pe care, culmea, il iei tot din Shelwood, dar eu nu am facut inca regiunea.
Am ajuns in Bellhart (unde nu se poate face nimic) si am trecut in Greymore (parca).

Dar am reusit sa fac aseara acel labirint si sa iau Wanderer Crest. Problema cu labirintul era ca eu urcam in Wormways, dar abilitatea era in jos, dupa acea arena.
Problema cu Wanderer Crest este ca-ti face un fel de "respec" dar si faptul ca atacul este complet diferit - pare ca nici nu foloseste acul ei ci altul mai scurt.

Espiritus explorarea e cam la fel - iar eu sunt genul care pocnesc toti peretii intalniti si poate sub 1% au ceva ascuns si de cele mai multe ori, sunt chestii inutile, dar pe partea de banci inainte de boss fights/arene, au mai imbunatatit putin experienta, cu conditia sa descoperi banca potrivita si sa ai margelele necesare pentru a o debloca.

Am gasit multe locuri de farmat margele, unele foarte usoare - unu foarte misto este chiar de la acel restaurant sau ce e el, in Deep Rock, de unde iesi in dreapta si mergi urmatorul ecran pana dai de un grup de 4 gandaci, pe care-i omori incredibil de usor si faci cam 40 sau 50 margele per run si daca vrei, mai continui un ecran si mai ai 3 inamici usor de omorat.
Faza e ca nu-mi place sa stau sa farmez, dar nu prea am de ales.

Iar cu margelele preschimbate in bratari, mi se pare aiurea - dai 80 pe 60 si la 10 bratari deja ai pierdut 200, deci inca 2 bratari si ceva.

Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Pentru portiunile in care trebuie sa sariti pe baloane sau florile alea rosii aveti aici solutia ! Wanderer Crest. La fel ca in primul HK.
In ce regiune le gasesc? Ca nu mai reusesc sa dau de ele, desi am gasit altele, albe, pe care cand le lovesti se strang/dispar.

LE: cateva tips interesante de care nu stiam + Reaper Crest care pare mult mai bun decat Wanderer Crest - trebuie cautat: