Apropo de moduri. Sunte mega fericit. Cea mai mare teama a mea cand incep un joc extraordinar, greu, care imi place enorm e ca ma voi bloca la un boss ceva si gata. Progres de ore intregi blocat, curiozitatea de a merge mai departe irosita etc etc. De aceea cand am vazut la jocurile Souls ca in multiplayer te ajuta altii mai puternici si priceputi sa treci de bosii grei m-am super bucurat. Mi-am cumparat multyplayer pe ps4 doar pt asta pt Bloodborne pe care l-am platinat. Am jucat aceste jocuri si terminat explorand singur in single player , batand bosi singur iar unde nervii imi cedau cu ajutor la multiplayer. Dar revenind la Silksong. Teama cea mare era ca ma voi enerva atata de tare si efectiv nu exista solutie de a trece de ceea ce eu nu pot sa trec pt ca am limitarile mele de reflexe si de nervi. Aseara mi-a disparut teama asta si il joc in continuare linistit si savurez fiecare minut al jocului. Cum? Am descoperit citind pe net ca jocurile pe PC au MODURI. . Stiam eu ceva dar aveam impresia ca sunt doarr un fel de skinuri gen sa o faca pe Tomb Rider sa apara in sutien. Datorita acestui joc am aflat ca nu. Extraordinar comfort psihic. Eu il joc pe steam deck. Dar daca ajung in stadiu critic de care ziceam, pe un laptop puscat (pt ca merge excelent si pe video integrat) am pus moduri . E multiplayerul meu din Dark Souls, Elden Ring si Bloodborne . Parerea mea e ca uneori trebuie ajutati si cei care adora jocul dar pur si simplu nu pot psihic si fizic si ca viata de zi cu zi sa "get god" pt un boss cu reflexe milisecundice.
PS. Acum am curajul si mi-am pus in lista de dorinte Cuphead. Pe care l-am evitat din teama ca nu voi rezista psihic sa esuez de sute de ori fara plasa de siguranta.