Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul iPhone & iOS
-
10-09-2025 13:44 #3801 SP
Senior Member

Originally Posted by
eagle-eye
"Biggest iphone leap ever" hahahaa, Tim Cook e delulu rau de tot, ne da inca un upgrade incremental si crede ca daca schimba un pic designul si tranteste un portocaliu neon ne pacaleste. Duca-se odata, in ritmul asta ma mut inapoi la Android.
Funny ca zici asta, pe mine incet-incet pare ca ma conving sa ma mut inapoi la iOS. Sincer, daca nu exista Google Pixel, deja eram trecut inapoi la iPhone.
Trei motive:
1. Au adaugat in sfarsit 120Hz refresh rate + senzorul superb pentru selfie.
2. Telefoanele cu Android au ajuns sa coste la fel de mult cat un iPhone, fara sa ofere acelasi build quality.
3. Pare ca iPhone a ajuns un produs matur si stabil. Nu vreau ca in fiecare an sa ma simt presat sa fac upgrade, asa ca upgrade incremental e fix ceea ce am nevoie pentru peace of mind. Asa cum dorm linistit cu M3 pe laptop fara sa simt macar nevoia de a cauta daca a aparut noua generatia cu M4, asa vreau sa fie si cu telefonul. 
iPhone Air mi s-a parut super cool, mai ales ca nimeni nu mai face telefoane mici, subtiri, usoare. Sunt sigur ca sunt multi ca mine pe care nu ii intereseaza bateria si carora le-ar placea un telefon mai mic (pana la urma am priza si acasa, si la birou, si in masina - who cares!). Cat despre Pro, imi mentin parerea ca e potrivit doar pentru o nisa de oameni cu necesitati specifice, asa cum ii spune si numele, iar eu nu sunt printre ei.