Da, am vazut cum este atacul - am ajuns la faza 3 de multe ori si da, problema nu este ea, care este super usoara si previzibila, ci sunt aia zburatori pe care-i sumoneaza si pe care nu-i pot omora mereu cu silkspear si atunci incepe distractia pentru ca ori ma ataca separat, ori raman fara silk, ori ma intep in tepii aia de pe margine ori ori ori.

Problema este ca au cu totii damage 2, iar baba si cand cade, daca te atinge chiar si cu coada, iti ia 2 viata absolut degeaba. Daca mai pui la socoteala faptul ca o lovesc si ma impinge inapoi si s-a intamplat de 3-4 ori sa ma prinda intre ea cazuta si tepi si sa mor cand o pocnesc, deja e prea frustrant.
Am momente cand ajung in faza 3 cu viata full, silk full + silk de la run-ul trecut si e suficient sa iau damate 2x intr-o secunda si sa ma ating de tepi si mor instant, fara sa am ocazia sa folosesc ce am.

Am mai zis-o si ma repet - care e rostul de a avea acele vieti individuale, daca majoritatea atacurilor de la boss fights iau cate 2 vieti?

Problema cu jocul este ca nu recompenseaza explorarea cum trebuie si nu poti face upgrades sau sa iei abilitati noi, pana nu treci de bosi asa cum vor ei. Poate era mai ok ceva sistem bazat pe XP.

Mie overall mi se pare ingreunat artificial doar ca sa fie challenging. Iar eu, din pacate, chiar nu dispun de timp si de nervii necesari ca sa pot continua, cel putin momentan, sa-l joc.

Astept update, dar daca "repara" doar 2 early game boss si restul vor fi tot oribil de greu, cred ca-l voi pune pe hold 1-2 ani.
Sau, cine stie, poate-l iau pe Steam si bag moduri ca sa fie corect, macar pe partea de luat 1 viata per hit.