Single post: Hollow Knight: Silksong
-
Member
@Razvanrazy sunt fix de parerea ta. De aceea iti foarte recomand sa il iei si de pe Steam daca il ai pe alte platforme. Crede-ma, nu exista satisfactie mai mare ca sa pui un mod cu damage de x100 si sa spargi un boss dintr-o lovitura sau doua. Sau mod de a lua doar o inima din damage. Sunt o gramada. Asta dupa ce ai incercat ore intregi in modul sadic in care voiau developerii sa o faci. Dupa care revii la modul vanilla de joc. Am o viata, am copii, am un job, jocul e o pasiune pt mine nu un consumator de timp si generator de furii. Imi place enorm sa descopar, sa gasesc zone noi etc. Dar nu o sa ajung sa ma frustrez cad solutia e atata de simpla. Daca avea mod easy il jucam pe easy. Eu nu fac competitie cu nimeni, joc pt mine pt placerea mea. Imi amintesc cand eram copil. As fi platit, as fi dat banii mei de alocatie, bicicleta si toata colectia de gume turbo doar sa vina cineva sa ma treaca mai departe la unele jocuri pe care le adoram. Dar pe vremea aia nu era internet si nici macar nu puteai salva progresul. Mai ne ajutam intre noi prietenii dar uman avem niste limitari. Si comparativ cu jocurile Souls. Acolo nu sunt mai priceput. Doar am solutia de a ma blinda extraordinar de mult. Ma duc farmez ore intregi si imi cresc rezistenta. Bosu nu mai imi da acelasi damege. Aici ce naiba sa faci? Unde faci level up? Ori ai reflex milisecundic ori mori, ori abandonezi. Asa ca sfatul meu, nu renunta, nu iti pierde ore din viata ta. Gaseste solutia timpurilor actuale daca vrei sa joci mai departe.