Single post: Hollow Knight: Silksong
-
Member
Actul 3 e brutal, dar se simte ca un alt joc ( cine a ajuns acolo stie ce vorbesc ), pentru mine doar cativa bossi au fost cu adevarat provocatori si unde am stat cel mai mult nici macar nu e un boss fight.. e un challenge room prin Choral Chambers unde e prea mica incaperea si te pune sa te bati cu 2 cat e camera aia fara prea multa mobilitate, in rest la 3 bossi am stat mai mult de 20-30 de minute ( Last Judge / First Sinner / Trobbio ), singura mea plangere ramane ca iti iau 2 masti din dmg basic sau pur si simplu se intampla sa cazi pe inamic sau el pe tine si tot la fel te executa, cu 1 masca per dmg era suficient, farming-ul in joc a fost chiar okay unde in Act 2 am facut mai mereu rost de margelele rosii si sa pot cumpara mai tot, e foarte satisfacator sa te plimbi si sa gasesti secrets room, in Act 3 primesti si mai multe surprize si pare ca mereu pluseaza daca esti interesat de asta, pentru mine ramane GOTY fiindca m-a facut sa uit ca stau cate 2-3 ore lipit de TV si nu imi dau seama..