Single post: Hollow Knight: Silksong
-
Member
Am terminat jocul si eu 100%, mai am 3 inamici de batut pentru trofeul cu Hunter's Journal si pentru mine asta a fost tot jocul,ar mai fi cele 2 trofee pentru speedrun pe care cu siguranta nu le fac si inca un ending pe care nu stiam ca nu il mai pot face daca fac ceva anume ( cine a facut complet jocul stie la ce ma refer ). O experienta unica pentru mine,cu siguranta GOTY si multi nu stiti ce va asteapta in Act 3 daca vreti sa il faceti,eu il recomand fiindca se simte ca un alt joc si are mai mult sens finalul de acolo + ce se va intampla cu seria. Am avut multe momente cand simteam ca nu mai pot cu anumiti bossi ( Lugoli ),dar pana la urma cu niste insistente am reusit si a meritat tot efortul,singura plangere ramane incontinuare faptul ca puteau sa se rezume la 1 masca pentru bossi simpli obligatorii pentru story iar la cei "extra" sa fie cu 2 pentru cine vrea mai mult ( sau macar doar la cel de la ending ), in rest eu sunt multumit de toata experienta jocului, nu am simtit niciodata sa nu am resurse mereu facand farming si unele charm-uri te ajuta sa faci asta si mai usor, mereu am avut idei de build-uri pentru anumite crest-uri care puteau sa ajute,optiuni pentru mine au fost continuu si faptul ca poti sa gasesti rute alternative prin pereti si secrete e superb,Team Cherry pentru mine are oricand banii pentru orice joc.