Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul iPhone & iOS
-
18-09-2025 10:53 #3810 SP
Admin
Eu am facut tot la eMag. Am mers tot pe Pro Max, desi ma omoara faptul ca acum nu mai exista varianta neagra. In ultimii ani eMag chiar a livrat on-time, nu am ce sa le reprosez. Sper sa fie si anul acesta la fel. Practic, maine aflam daca se tin de cuvant (pe afara deja am vazut ca unele modele sunt impinse chiar si spre Noiembrie ca timp de livrare).
Cat despre line-up, pentru mine Air-ul e doar "de fitze" si cam atat. Subtirel, dar sunet mono, performante taiate (da mai prost decat 17-ul normal), bateria praf. Meh. 17 Pro si Pro Max au clasicele "gradual improvements" care anul acesta chiar sunt super OK. Faster CPU (probabil maxim 15%), faster GPU (upto 45% - si chiar se vede!), 12GB RAM (primeste si Air-ul), better WiFi/BT/NFC (aici sa vedem cat de bine merge noul "modem" de la Apple, dar din teste am vazut ca semnalul si viteza e mult mai OK decat pe generatia 16), primim anti-reflexive coating, better heat dissipation (vapor chamber), better tele camera and so on. Mda, s-a dus titanium-ul (care oricum era mai mult o "vopsea" decat pur titanium), au devenit un pic mai groase (deh, bigger battery, vapor chamber and stuff like that)... dar all in all, macar ne bucuram ca nu au crescut preturile. Stiu cativa clienti care sunt cei mai fericiti ca acum pot cumpara varianta cu 2TB (damn, that price is crazy!).
Si revin la parerea mea initiala (imediat dupa conferinta Apple am zis asta): anul acesta, iPhone 17 (simplu), are cel mai bun raport pret/performante/features. Daca pana anul asta eu nu recomandam iPhone 16 (simplu) decat la "saraki", anul acesta chiar pot sa spun "daca nu ai nevoie de un 17 Pro, go for the 17!". Din toate modelele de anul acesta, 17 simplu a primit cele mai multe upgrade-uri. Ecranul de 120Hz acum nu-l mai trage in jos, are si el bezels mai mici (si automat a crescut de la 6.1" la 6.3"), se duce la 3000nits (fix ca Pro-urile), are Ceramic Shield 2 si anti-reflexive fix ca Pro-urile, better cameras (au primit si senzorul de 48Mpx in loc de 12), faster charging, bigger battery, si chiar si noul "modem" Apple... Deci da, eu zic ca anul acesta 17 simplu va rupe la vanzari. Plus ca nu mai vorbim de faptul ca 17 il poti cumpara si in varianta neagra, da?