Mie grafic mi se pare ok si doar atat - multa vegetatie pe un platou gol - la fel ca in primul - iar overall mi se pare sub AC Shadows, inclusiv cu RT, desi da, Iluminarea Globala arata bine si-i da un aer de realism in unele locuri, mostly indoors, desigur.

In schimb imi place ca au implementat mecanica de taiat iarba cand dai cu sabia, inclusiv in combat, deci o alta modalitate de a deforma zona de lupta

Cat de joc - eu chiar sper sa bage un demo/trial pentru ca nu inteleg nimic din reviews - toti spun prin review-uri ca nu au bunatatit prea mult si nu au schimbat prea mult nici in bine nici in rau, dar totusi, la final, ii dau note super mari - dar mie primul mi s-a parut destul de plictisitor si consider ca a avut mult content de umplutura si super repetitiv - chiar as vrea sa vad daca chiar au imbunatatit/ adaugat lucruri interesante, daca chiar este un joc mai bun sau nu, pana sa investesc vreun ban in el.

Cat de combat, inteleg ca au renuntat la sistemul de stances - care a fost cel mai bun lucru la primul loc, in opinia mea - si au trecut la un sistem asemanator AC, weapon based, cu light si heavy attacks, ei zic chiar ceva de tempo si momentuum (desi nu inteleg ce inseamna asta efectiv in joc), dar au bagat macar un enemy lock? Ca in primu a fost unu din cele mai mari lipsuri.

Also, sunt multi care au zis in reviews ca povestea din 1 a fost slaba, desi la actual reviews la 1 cu totii super laudau povestea aia penibila.
Iar acum spun ca e fff tare, desi e, poate, 80-90% identica cu AC Shadows

Eu tot cred ca e doar hype si faptul ca este joc al PS Studios.