Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Sunt interesante video-urile acestea dar nu foarte folositoare daca vrei sa judeci calitatea unui joc. Aspectele care le-au imbunatatit la Yotei, cum ar fi structura imbunatatita a open-world-ul sau sidequest-urile si activitatile mai diverse nu le poti vedea in astfel de comparatii.
Da, d-aia se numeste comparatie grafica, pentru ca doar asta poti compara intre 2 jocuri, intr-un video pe internet.

Quote Originally Posted by lucicleric View Post
M-am uitat la aproape tot videoul.....mno din video reiese ca la apa, assasin creed e mai misto, are destructible environment si cam atat.....e o mare evolutie, dar pare dull fara detalii minuscule in comparatie cu ghost. Nu sunt fan a niciunui joc dar se vede clar ca that extra touch e in ghost. Nu am jucat niciunul din jocuri dar daca gamepayul e ca la absolut toate jocurile open world, ghost are un avantaj la grafica si cam atat. E parere personala , binenteles
Cred ca depinde foarte mult cine se uita si cat de atasat este de acel produs.
Eu am vazut video complet si m-am uitat atent la comparatii si mie mi se pare ca, cu 2-3 exceptii, Yotei a ramas, grafic, la Tsushima, iar AC Shadows e mult peste, in literally orice alt aspect (fara acele 2-3 exceptii).