Single post: Ghost of Yotei
-
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Hai cu pareri ca's curios cum e.
De data asta iti da voie sa sari peste cinematics-uri si dialoguri?
Tot trece prin copacii de bambus cand esti pe cal sau sunt copaci normali pe care-i ocoleste?
Au introdus target lock in combat, macar ca optiune?
Partile in care urmezi pe cineva sunt la fel de prost facute? Ca ala merge incet si te lasa pe tine primu, desi nu stii incotro sa o iei si se aude dialogul de parca e langa tine, cand de fapt el o luase pe alt drum si sunteti la distanta de peste 100m unu de altu?
Si nu o spun de hater, intreb pentru ca pe mine chiar ma derajau astea la 1 si sper ca s-au remediat.
Lock in eu nu am gasit si asta ma enerveaza pe mine cat am jucat,cand sunt 3 pe tine spre exemplu e destul de dificil cel putin pentru mine sa ii pot lovii avand in vedere ca nu ma pot concentra pe cate unul,daca exista cumva sa ma contrazica cineva ca si eu as vrea sa stiu,dar nu am gasit nici in setari cumva sa functioneze, este de asemenea plin de cinematics, multe dialog-uri dar sunt ceva mai interesante de data asta si open-world-ul e mai viu,ai mai multa interactiune cat am reusit eu sa joc in jur de 2h sau mai mult,in rest nu ma pot pronunta mai mult,pentru mine Tsushima a fost un joc superb si asta va fi la fel ca experienta,dar lock in-ul ala e necesar.