Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
Nu cred ca "nu au fost in stare" sa faca animațiile alea. Pur si simplu sunt chestii care pentru majoritatea nu contează. Majoritatea joacă jocul, nu sta sa se uite dupa texturi, umbre, animații etc.
Ar fi resurse consumate aproape degeaba să piardă timp cu chichițe pe care poate le observă vreo 5% din jucători si chiar si atunci multi le observa doar dupa ce au văzut analize pe YouTube cu un nene care numără pixeli...
Eu am fost ironic cand am zis ca nu au fost in stare...cu siguranta e erau in stare dar nu s-a vrut. Pentru ce sa multumeasca si aia 5% care pun accent si pe micile detalii intr-un joc? Nu are rost...si nu, nu sunt unul din cei de pe youtube care numara pixelii, de altfel putin ma intereseaza ca nu stiu ce colt de perete nu are rezolutia care trebuie sau ca nu stiu ce copac din departare nu se vede cum ar trebui si umbra lui e distorsionata...eu am o problema doar cu micile detalii legate de animatie. Un joc de calibru asta nu are voie sa nu aiba aceste animatii de care aminteam, sunt esentiale pentru imersiunea oferita mai ales la cat s-a evoluat pana acum. Adica am jucat jocuri de la companii necunoscute, formate dintr-o mana de oameni si caracterul pasea pur si simplu cadavrele sau se lovea de ele, nu trecea prin ele. Nu pot sa cred ca pentru cei 95% de gameri nu conteaza faptul ca atunci cand mergi treci pur si simplu prin cadavre sau atunci cand urci scarile e ca si cum ai merge pe suprafata plana. Atunci de ce nu am putea trece si prin butoaie? garduri? si orice mai exista in lumea aia virtuala? Eu innebunesc si cand vad la un joc ca sabia, arma, haina sau orice altceva ar avea acel caracter intra prin el pur si simplu