Am încercat si eu Miike Mode. E fain ca zboară mai mult sange in lupte, dar camera e prea apropiata si in momentele in care esti înconjurat nu-i mai vezi bine pe toți. Si cum m-am încăpățânat sa joc pe lethal, asta nu mă ajută deloc, deși adaugă la tensiune . Probabil pe normal nu m-ar deranja, poate o sa schimb dificultatea pana la urmă.
In plus, pe lângă sânge, Miike Mode mărește si cantitatea de noroi care zboară din pământ când alergi. E ciudat să alergi pe iarbă in unele locuri si sa zboare noroiul pana la brâu.
In general mi se pare ok camera, dar nu m-a deranjat nici in primul. N-am încercat să joc cu lock on, nu-i vad rostul. Mi se pare ca e foarte precis si fără, de fiecare data lovesc fix inamicul pe care vreau sa-l lovesc.
Jocul imi place, dar e 90% ca primul, ceea ce e si normal pt un sequel. Au înlocuit stance-urile cu alte arme, dar tot aia e. Nici in primul nu te oprea nimeni sa lupți cu stance-ul nepotrivit, doar ca era foarte ineficient. La fel si aici, dual katana e recomandata împotriva sulitelor. Daca lupt cu dual katana împotriva unuia cu o singură sabie e mai dificil, nu-i dau nici stagger nici damage la fel. Alte arme n-am deblocat încă.
Il joc pe performance, nu vad nici o diferență pe Ray Tracing Pro si prefer rezoluția mai mare din Performance. M-am uitat si pe YouTube la comparații, e efectiv insesizabil Ray Tracing. Pe Quality sau Ray Tracing nu pot juca, 30 fps, bleah.