Eu il joc pe normal si performance mode. Asa este, camera uneori devine apropiata si nu-i vezi pe toti intotdeauna. Vreau sa-i raspund lui Razvan la un post de acum cateva zile din experienta personala a 6-7 ore in Yotei.
Da, toti vorbesc despre directia artistica pentru ca cu asta iese in evidenta. Este un sequel asadar exista riscul daca nu ti-a placut Tsushima sa nu-ti placa nici Yotei. Pe mine grafica nu ma da pe spate, poate ca nu am PS5 PRO si-l joc pe base in performance mode. Parca Shadows arata mai bine si mai populat ; cei drept inca n-am ajuns in orase in Ghost of Yotei insa are oare? Dau numai de mici asezari (taverne si homestead) si sunt curios cat de mare este aici harta ? Fata de AC Shadows unde efectiv o puteam lua aiurea prin paduri dese aici la un moment dat dai de niste palcuri de bambus,boscheti, whatever de nu poti sa treci prin ei. De asemenea camera in Yotei mai ales in combat este cumva in diagonala, mi se pare interesanta pentru experienta/immersion insa combat-ul in sine mi se pare inferior fata de AC Shadows, sper sa nu ma contrazic aici. Da, atat Naoe cat si Yasuke intalnesc tot soiul si catara si te intrerupe din lupta, insa cand nu se intampla asta, e un deliciu sa "dai" in ei, mai ales cu Yasuke, e monstru acest caracter.
Ending-ul moves in Ac Shadows + sunetul armelor pentru mine erau cireasa de pe tort. In Ghost of Yotei combatul vrea sa fie un challenge de fiecare data, mai ales in intalnirile cu roninii, fluturi/ frunze care zboara, vant ce adie puternic, directie artistica ce mai. Probabil si Quentin Tarantino savureaza jocul daca o fi gamer Pe mine sincer ma deranjeaza acest Photo Mode si cat de usor intri in el ca si-n AC Shadows de altfel, , pai chem calul cu d-pad stanga si d-pad dreapta mai bag o poza...
Intr-un final pot spune ca ambele jocuri sunt bune si merita jucate, in momentul de fata AC Shadows are un pret accesibil, Ghost of Yotei fiind sub umbrela Sony nu o sa vedem discount la el curand, poate si costul ii va interesa pe unii daca vor sa aleaga intre ele.
Iti este si frica sa vorbesti de rau un joc in timpurile astea, te trezesti cu un mail cu citatie
Anyway mai jos e un gameplay de aproape o ora facut dimineata de mine, pentru cei interesati de trofee, obtineti unul (Inheritence) daca urcati muntele, al doilea de la final e automat - story (Twin wolves).