Au facut niste chestii interesante, cu acest DLC - au ceva aditii pe partea de world traversal, gen capcane, inamici care stau in tufisuri ca sa te atace sau bombe cu vopsea si otrava.

Dar cea mai tare chestie mi se pare ce au facut la 2 boss fights - de care inca nu am putut sa trec, pentru ca nu-mi permite timpul.

Una din ele este interesanta ca si concept - poti merge din prima secunda sa te bati cu "ala mare", doar ca este inconjurat de 10 generali, iar cand ajungi la el in arena, sar aia toti pe tine si nu rezisti mai mult de 30s - cu Yasuke, desigur.
Daca vrei sa-ti fie mai usor, te duci in lume si-i vanezi sau poti sa faci scandal pe undeva si daca omori suficienti, vine cate un general sa te atace.
Astfel ca dupa ce-i omori pe toti 10, mergi in arena si e doar el, dar lupta tot este grea - nu doar pentru ca este buretel/are bara de viata mare, dar are niste miscari destul de puternice si legate, astfel ca din vreo 10 incercari, nu am reusit sa-l dobor. Probabil trebuie sa mai investesc ceva puncte in upgrades, daca nu am rabdarea si dedicarea necesare.

O alta lupta interesanta este cu o tipa shinobi, o lupta bazata doar pe stealth, ceva tip "sniper hunt" - tipa chiar este sniper, inspirata mai degraba din jocuri gen MGS. Nu este un duel cu sabii, este o lupta intr-o zona mlastinoasa, cu fff multe capcane si multe "decoys".
Astfel ca trebuie sa folosim eagle vision pentru a vedea de unde vine sunetul, apoi sa ne indreptam spre locatia respectiva in super stealth mode, fara sa declansam capcane, ca apoi sa o identificam dintre toate acele decoys si sa facem stealth attack.
Faza e ca la fiecare declansare de capcana sau stealth attack pe un decoy, explodeaza o bomba cu otrava si trage si ea in noi.

Foarte interesanta si intensa aceasta lupta si la fel, din 5-6 incercari, nu am reusit sa o omor - am nevoie de mai mult timp pentru a juca stealth asa cum trebuie.