Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Pai avem Xbox handheld - este in colaborare cu Asus. Iar motivul pentru care nu s-a mai lansat fara colaborare, a fost spus aici.
Nu e un Xbox handheld. E simplu pentru mine. Am un joc digital cumparat pe Xbox, sa zicem AC Origins de exemplu. Intru pe Xbox PC sa-l downloadez ca e in librarie, nu ? nicio sansa, trebuie cumparat din nou prin ubisoft connect si din cate observ nici nu primesti achivement-uri prin xbox pc la jocurile care sunt lansate din alte launchere. ROG Ally Xbox sau cum dracu se numeste e Ally 3 si atat...

Am nevoie de un spreadshest sa mai inteleg ce dracu din libraria mea digitala pot juca pe calculator...poate acest lucru ar fi fost cat de cat remediabil, daca...nu stiu....introduceau functia Cloud in tara noastra ?

Referitor la cele 10 milioane de unitati, o fi adevarat, dar suna ca si cum amd nu a avut deloc incredere in proiect de la bun inceput si au speculat un nr cat mai mare, astfel ca optiunile erau: Microsoft accepta ca oricum au bani sau refuza si e tot una.

Repet, Xbox nu are nicio treaba momentan cu spatiul PC. Libraria lor de jocuri pur si simplu nu este prezenta pe xbox pc. Cumperi un joc prin alt launcher si tot acolo esti. Cloud va fi raspunsul candva, dar nu am apucat sa-l testez decat o data in Ungaria si a fost absolut infect pe horizon 5 si mk 11.