Initial acest post folosea cuvinte mult mai dure la adresa acestui joc insa am luat o pauza inainte sa scriu.
Lupta din video este in castelul unde Naoe a fost luata prizoniera in expansionul Claws of Awaji. Am facut efectiv dezastru acolo dupa ce s-a terminat misiunea, insa chestia asta sa-ti bage inamici vezi doamne din ce in ce mai puternici dar prosti ca noaptea e o stupizenie fara egal. Oare la ce se gandesc oamenii astia cand fac asa ceva????
La minutul 1:50, gardianul cu pricina decide sa plece, ca n-are cu cine sa se bata.....Iar la minutul 2:20 isi baga sabia in teaca si incepe sa se joace cu o moneda pentru 2-3 secunde. O fi taunt (apropo lvl. meu este 64)???? Ma ia la misto presupun
Poate tu Razvan nu gasesti acest lucru important, AI-ul si cum se comporta acesta, insa sincer joc mai stupid decat asta eu nu am intalnit EVER!
In Ghost of Yotei nu exista asa ceva. Sincer ca si firma de renume - UBISOFT, sa am problema asta dupa luni bune de la aparitie... E mai mare rasul.
Pentru ca o imagine e mai mult decat o mie de cuvinte judecati video-ul si dati raspuns, de ce se comporta asa penibil AI-ul?
Nici nu știu, să razi sau să plângi…de mila celor care au dat banii pe așa ceva, asta dacă tot sunt hater-ul de serviciu [emoji23]. Ai-ul ca Ai-ul, dar să-i bagi la ăla 7 săbii în gât, să-i cari la ciomege pe spinare vreo 2-3 min și el abia s-a ajungă cu HP-ul pe la jumate, cred ca satisfacția e imensă [emoji2357]