Single post: Assassin's Creed Shadows

1. #331 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Revin cu un update aici care mi-a luat ore bune aseara si cred ca am elucidat misterul. Jocul este construit in jurul lui Naoe. Cu ea nu poti face si nu poti juca la fel cum o faci cu Yasuke. Poti face un castel stealth cu Naoe insa cu Yasuke cu greu vad asta, fara putina atentie se poate da alarma si devii "wanted". Pana sa se dea alarma, din momentul in care esti vazut apare semnul exclamarii, reusesti sa "rezolvi" pe cei care te-au vazut acesta dispare. Am lasat deliberat sa devin "wanted" care de fapt se asemenea cu stelutele din GTA, sa zicem 3. Cat mai multe stelute in GTA, parca 6 erau maxim, veneau tot felul de "intariri", pana la armata si mult doritul "tanc". In AC Shadows aceste "intariri" menite sa te calmeze sunt sub forma gardienilor, 2 la numar care vin direct pe tine, daca esti intr-un castel acestia vin foarte des dar nu mai mult de 2 in acelasi timp. Teoretic ar trebui sa te puna cu botul pe labe daca nu o iei la fuga. Daca reusesti sa omori cateva serii de gardieni, eventual tot apar pana cand unul dintre ei cel cu pusca, ce are si moneda devine invincibil, cel gras ramane la fel de "prost" il poti chiar asasina.

Tot ce am scris mai sus e valabil numai cu Yasuke pentru la Naoe efectiv nu poti face scandal de mari proportii fara sa te omoare, n-ai forta necesara. Probabil ca d-asta jocul,gandirea AI-ului este diferita si cumva mai "silly", datorita lui Yasuke fiind mult prea OP (overpowered). Ai perk-uri la el in care isi reincarca viata doar daca dai skill pe enemy (R2). Acum fata de GTA-urile moderne in AC Shadows poti lua misiuni cand esti "wanted", evident nu-i o idee buna sa faci asta, pentru ca vin pe tine si in noul expansion trap-urile cu poison si trap-urile in general iti pun capac.

Atasate sunt pozele unde se vad clar diferentele intre cei doi pe arma principala - katana cat si ce build-uri diferite au, amandoi avand acelasi level. Yasuke fiind cu cel putin 70% peste Naoe la toate categoriile (la health bar e de-a dreptul ridicol).

Acestea fiind spuse consider ca ar trebui sa-mi retrag jignirile aduse la adresa acestui titlu pentru ca nu este un joc mediocru, are destule momente bune, chiar ofera distractie daca se inteleg limitarile.
    Attached Images Attached Images 1000036221.jpg 1000036220.jpg