Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
09-10-2025 20:03 #2945 SP
Member

Originally Posted by
Cristache07
Platini frumoase, felicitari! Cum e Wuchang: Fallen Feathers, ti-a placut?
Mie personal mi-a placut foarte mult. Prima oara dupa ce l-am cumparat il instalasem cu gandul sa il joc 1h maxim doar de proba si intr-un final nu am mai putut sa ma opresc din jucat, nu m-am lasat pana nu l-am terminat. Mi se pare un "hidden gem" despre care nu prea s-a vorbit desi review-urile au fost mixte ca pareri.(avand si un patch cam dubios dupa ce CEO-ul companiei care a produs jocul a primit "death threats" de la fanii chinezi).
Nu exceleaza prin poveste, in schimb ceea ce mi-a placut la el cel mai mult a fost combat-ul, atmosfera si level design-ul(jocul este destul de liniar dar cumva zonele sunt legate intre ele bine prin anumite shortcuts)
Ca dificultate l-as clasa intre Lies of P si Bloodborne. Prima parte a jocului e destul de usoara dar la sfarsitul primului capitol deja Boss-ul final te va pune la incercare.
L-as recomanda tutoror pasionatilor al genului de jocuri "souls", mai ales ca jocul are un pret destul de rezonabil pentru ce ofera.(+ ca il gasiti si pe Xbox Game Pass).
Jocul necesita 4 ending-uri pentru platina: 4 playthroughs sau cloud saving. Deci recomand utilizarea unui ghid inainte de "point of no return".