Am terminat si eu acest DLC si, sincer, da, au dreptate cei care zic ca Ubisoft a ales sa taie deznodamantul povestii principale doar ca sa-l vanda separat, ceea ce mi se pare destul de nasol.

Povestea jocului de baza functioneaza si se poate juca cap-coada, dar fara Claws of Awaji lipsesc raspunsuri importante si un closure real pentru personaje.
Se simte ca lipseste tocmai partea aia de final clar, acel moment in care totul se leaga si chiar intelegi ce s-a intamplat de fapt.

Adica inteleg sa lasi loc de DLC-uri, dar aici aproape tot ce-mi doream sa vad ca se incheie se intampla doar pe Awaji. Fara acest expansion, partea cu Naoe si Yasuke nu prea are un deznodamant satisfacator, iar intrebarile importante se rezolva abia aici, pe bani in plus, daca nu ai avut precomanda.

E clar ca povestea de baza functioneaza si asa, dar pur si simplu se simte incompleta daca nu joci si add-on-ul asta. Nu stiu daca Ubisoft a taiat la rece contentul asta ca sa-l vanda separat sau asa au gandit povestea de la inceput, dar e cam pacat ca trebuie sa platesti extra ca sa ai parte de adevaratul final.

Despre DLC overall am postat anterior - aduce destul de multe chestii interesante si merita jucat, mai ales daca ti-a placut jocul de baza.