Single post: Ghost of Yotei
-
Member
E efectiv o placere sa joci Ghost of Yotei. Peisajele sunt absolut senzaționale, rar ma opresc în jocuri doar sa ma uit asa aiurea la ecran. Am 10 ore în el și am făcut doar 2 misiuni principale, în rest merg unde vad puncte de interes. E primul joc open word în care fac asta. Nu sunt fan open world-uri și de obicei le joc doar pentru story, dar Yotei are acel ceva care ma face sa vreau sa descopăr tot ce are de oferit. Mie mi se pare mult îmbunătățit fata de Tsushima la toate aspectele. Am fost foarte sceptic dacă să-l iau sau nu în urma discuțiile de pe forum dar pana la urma m-am hotărât și nu regret absolut deloc achiziția. Tsushima l-am jucat doar sa vad story și pentru combat, nu m-am atașat de povestea și scopul lui Jin, dar Atsu are ceva ce te face sa vrei sa-i fi partener pe parcursul jocului. Pentru mine e clar cel mai bun open world de anul asta și singurul la care vreau mai mult.
Iar comparația care se tot face cu AC Shadows e efectiv inutila, nici nu se poate compara, e net superior lui Shadows cred ca din aproape toate punctele de vedere. Iar cel mai mare plus pentru mine este lipsa "?" din Shadows. Aici te uiți cu binoclu după puncte de interes și vezi de la început ce reprezintă și poți decide dacă merita sa bați drumul pana acolo sau nu pe când în Shadows trebuia sa mergi doar sa vezi ca e un alt camp plictisitor sau mai știu eu ce descopereai. GG Sony și Sucker Punch