Single post: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #22476 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Livrate saptamana trecuta pe timp de ploaie, recuperate abia azi de la prietenul meu. Clar ca nu am noroc... Controller-ul, desi a fost in cutie de carton simpla, tot a ajuns deteriorat (am vazut ca si al lui LucKos are cutia zgariata). Extraordinar de subtire si de prost cartonul folosit de Sony generatia asta. De consola nici nu mai zic, nesimtire maxima, awb lipit pe spate si zero ambalare, fix cum ma asteptam sa vina.

Deci consola retur direct, poate o baga la resigilate la pret mai mic, daca e cineva interesat. Ma gandesc daca sa fac alta comanda sau sa merg in Altex in magazin, ca poate am mai mult noroc. Controller-ul il luasem doar ca sa am si cutia separat si sa marit unul din ele, ca nu am ce face cu doua bucati, iar acum nici nu stiu ce sa fac, observ ca la emag mai este doar in showroom, poate tot la Altex sa incerc. Nu arunca vreunul din voi cutia?

Apropo de cutii, stiu este putin cam tarziu (vreo 2 ani de fapt), dar nu vinde cineva cutia de la controller-ul Spider-Man 2? Ca si acolo am luat consola cand s-a lansat jocul si parca mi-ar fi placut sa il tin separat, in cutia lui.
    Attached Images Attached Images ghost-yotei-ps5.jpg controller.jpg consola.jpg