Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Battlefield 6

1. #69 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mie imi place campania, culmea, nu stiu ce se astepta lumea de la ea, dar mie imi place. Este exact ceea ce trebuie sa fie o campanie de Battlefield, scurta, liniara, explode & demolish all, arata foarte bine dpdv grafic si se misca excelent si fluid in 60fps pe consola.
    Sigur, personajele sunt cel putin forgetable iar povestea este acolo doar ca sa ai motiv sa mai dai cateva cladiri jos, dar dupa ce povesti memorabile am parcurs anul asta, m-am relaxat, nu ma asteptam la vreun fir narativ excelent in Battlefield.

Ca sa nu vi se mai para prea usoara campania sau prea dumb AI-ul, recomand cu incredere urmatoarele 3 prerequisites:
    • Dificultatea neaparat pe Hard/Hardcore -> te tine acolo sharp si te obliga sa joci putin tactic, nu treci prin ei ca prin unt. Este rewarding!
    • HUD OFF -> I can't stress this enough, jocul arata atat de curat si atat de bine cu tot HUD-ul dezactivat, nu mai vezi 5000 de markere pe ecran. Impreuna cu dificultatea cea mai mare, chiar te simti la razboi.
    • Casti neaparat -> Indiferent ce sistem de sunet aveti, jocul asta este absolut fabulos pe partea de sunet, merita niste casti de calitate.
    Am terminat abia 5 misiuni ca joc pe hard si ma misc greut, I enjoy it. Nu stiu ce-au primit si ce-au jucat aia prelaunch, dar cel putin 3 din primele 5 misiuni (cea in Gibraltar si cea in Cairo) mi s-au parut superbe, mult peste ce a oferit Call of Duty in ultimele titluri.
    De Multiplayer nici nu mai zic, probabil ca voi petrece in el cel putin 200 de ore daca nu mai mult, Battlefield is back baby!
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg