55 ore si platina obtinuta. O experienta foarte frumoasa, poate cea mai frumoasa de anul acesta pentru mine, un joc aproape perfect cu mici exceptii, putin mai multa atentie la anumite detalii si mici imbunatatiri ar fi facut din jocul asta de departe cel mai bun de anul acesta (o animatie de urcat si coborat scari, hainele ude la iesit din apa, pasitul inamicilor morti), dar am trecut peste ele si ma declar multumit de experienta avuta. Il recomand atat pentru fanii Ghost of Tshusima, cat si pentru restul game-urilor. E un joc ce nu trebuie ratat.

---------- Post added 24-10-2025 at 09:01 ----------

Quote Originally Posted by Frankie. View Post
Am progresat 40% din joc si story'ul nu m-a impresionat deloc.
Am impresia ca e acelasi Ghost of Tsushima insa cu un story mai slab.Aici nu rezonez deloc cu Atsu insa de Jin mi-a placut mult fiindca e un personaj calm,empatic iar Atsu parca e "dintr-o bucata" in sensul ca nu-i pasa decat de misiunea ei sa-si razbune parintii,cel putin eu asta am dedus.
Mi se par destul de valide punctele de vedere din review'ul de le Skillup.
Si ar mai fi un aspect care ma deranjeaza si acela este camera.De multe ori trebuie sa reglez eu camera in combat fiindca nu se concentreaza pe inamicii cu care sunt angajat in lupta,am incercat si cu lock on dar e si mai enervant asa.In Tsuhima functiona perfect lock on pentru mine dar in Yotei trebuie sa ma lupt si cu adversarii cu camera.
Mai progreseaza in story si iti vei schimba parerea despre ATSU. Eu ma aflu exact la polul opus...nu am rezonat deloc cu JIN si cu povestea de acolo. In schimb ATSU si scopul ei m-au tinut lipit de ecran. Acum nah, fiecare cu gusturile lui . Sport la joaca