Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
Cine are PS5 Pro se va simți furat că a dat atât de mult pe o consolă care nu a beneficiat de nimic în afară de prețul mare (nici pe VR, nici pentru jocurile noi lansate). Nu cred că cineva a cumpărat PS5 Pro pentru jocurile vechi. Știu că există un user pe forum care a spus că va avea mereu latest and greatest (atât Sony, cât și Xbox). Pentru mine PS5 Pro ar fi însemnat că aș fi putut juca GT7 cu RayTracing activ la 60 FPS, nu doar în replay-uri. Încă sunt uimit de lipsa de detalii pentru efectul de zăpadă, care arată extrem de low poly, a la N64. Nu am prea dat importanță la început până când un prieten amator de jocuri de driving mi-a arătat asta. Probabil au făcut asta ca să nu aibă vreun impact asupra FPS. Acum că știu, de fiecare dată când joc cursele săptămânale pe zăpadă nu mă uit la efectele respective.

PS6 va fi cu adevărat puternică, dacă ar fi să ne luăm după specificațiile scăpate pe net. De-asta nici nu m-am gândit la PS5 Pro. De-abia acum încept să apară patch-uri pentru câteva jocuri care folosesc cât de cât puterea lui PS5 Pro, pe care eu îl consider doar un PS5.1, cu siguranță nu Pro. Chiar și dacă PS6 va costa cât PS5 Pro, tot ar merita să scapi cum poți de PS5 Pro și să iei PS6, care cu siguranță va avea patch-uri Day 1 pentru toate jocurile, așa cum a fost pe PS5 la lansare.

Eu nu pot sa vorbesc despre PS5 PRO ce poate si ce nu ca nu am unul,strict ce mi s-a zis de alti prieteni care sesizeaza diferentele avand si ambele console in casa ca de destule ori pe PRO jocul arata si se misca mai bine decat pe base, probabil nu toate jocurile au asta + nici PSSR-ul inca nu e bine implementat, vom vedea la anul ce schimbari va aduce Mark Cerny,dar cu siguranta la jocurile 1st party se simte o diferenta buna de rezolutie ( ca pentru asta e defapt consola ), Ghost of Yotei l-as fi jucat pe un PRO decat pe ce am eu fiindca pe performance in 60FPS nu arata asa bine cum era pe quality..dar in 30, Spider-Man 2 de asemenea din cate stiu e totusi sesizabil,dar nu e justificat pretul si pot fi de acord ca 4000 lei pentru niste rezolutie in plus nu este best-buy,de aceea voi considera ca PS6 va fi un PS5 PRO mai bun,dar nu va fi vre-un salt adevarat, unii devs nici pana azi nu au stors tot ce poate PS5... de aceea sper ca PS6 sa aiba macar sansa sa fie folosit mai bine de dezvoltatori si mai des de 1st party,nu doar 1 joc pe an sau 2, ca defapt asta e plangerea mai mare la mine decat pretul unui PS6.