Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Eh, depinde ce intelegi prin "putere". Poate unele aplicatii merg mai bine pe Mac pentru ca sunt optimizate pentru acel hardware si OS dar daca-l folosesti la gaming nici nu se compara - un RTX 5060 de 8GB, care-l poti gasi si in laptop-uri de 1600 euro, e mai bun decat un GPU M4 Pro care la randul lui e mai bun decat un GPU M4 Air. Despre racirea Air-ului sa nici nu discutam ...
Vorbesc de CPU. Normal ca o placa video dedicata e mai buna decat SOC-ul de pe Mac, nu e device pentru gaming... desi fix pe un Air ma joc acum Hades 2, max settings, 4K, 60FPS; culmea ca nu se supraincalzeste nici daca stau cu el in pat.

Plus ca laptopurile alea de 1600 de euro sunt facute din plastic ieftin cu un trackpad inutilizabil. Mi-as fi dorit sa nu am dreptate, pentru ca am avut nevoie pentru munca de un laptop cu arhitectura x86 care sa aiba single core performance asemanator cu M4 - singura mea cerinta aditionala a fost sa aiba haptic trackpad, pentru ca lucrez mai repede fara mouse. Pana la urma am renuntat la trackpad.