Single post: Ce ne-am cumparat azi - console
-
06-11-2025 14:05 #22492 SP
Senior Member
- 1. PlayStation x Reebok Workout Plus – 980 lei
Drumul până la perechea asta a fost o mică epopee. Lansarea trebuia să aibă loc exclusiv în magazinul END din Londra, așa că am fost acolo la momentul potrivit, pregătit. Doar că nu-i aveau. Lansarea fusese amânată, și tot entuziasmul s-a transformat în așteptare.
Câteva zile mai târziu, END a decis să renunțe la lansarea fizică și să păstreze doar sistemul online, prin înscriere de tip tombolă — exact ca la Xbox Series X din 2020, când completai cu datele cardului bancar și sperai ca extragerea să fie de partea ta.
Extragerea trebuia să fie pe 22 octombrie. Apoi s-a mutat pe 24. Apoi pe 26. Și tot așa, până pe 31.
La modelul din poză am avut cinci intrări. Doar una a fost câștigătoare.
Mi-am dorit enorm versiunea japoneză din pachetul special, cea care venea la set cu toate cele trei perechi. Cum extragerea pentru acel pachet era pe 1 noiembrie, am mai apucat să adaug două intrări, ajungând la un total de 12: cinci pentru modelul clasic, șapte pentru pachetul trio. Niciun câștig acolo, din păcate.
Fiecare cont permitea o singură intrare, dar m-am descurcat cu mai multe adrese — un mic hack de supraviețuire în lumea sneaker hunting-ului.
Colecția mea a crescut în timp. Am multe perechi, iar o parte sunt ediții limitate — toate sigilate, nepurtate, păstrate ca mici relicve. Mereu cumpăr două perechi din ce-mi place: una pentru purtat, una pentru păstrat. Pe cea de colecție o videz, cu pliculețe de gel silica, ca să reziste impecabil peste ani. Mi-ar fi plăcut să fi prins și aici măcar două bucăți.
Am făcut câteva poze în rezoluție mare, ca să se vadă toate detaliile. M-am limitat la 5 MB - limita forumului, dar dacă dai zoom, s-ar putea să descoperi câteva easter egg-uri ascunse.
- 2. CASIO x Back To The Future
Acesta intră mai degrabă în categoria celuilalt thread, diverse, însă am zis să nu fac două postări separate și l-am inclus aici.
A fost chiar mai greu de prins. Pe canalele oficiale, șansa reală de a-l cumpăra era minusculă. Pe casio.co.uk s-a vândut instant, în primele minute de la lansare. Mi-ar fi plăcut să am măcar câteva minute la dispoziție, dar site-ul se bloca complet. Bănuiesc că majoritatea celor care au reușit să-l ia au fost boți, pentru a-l revinde ulterior.
Ulterior, l-am găsit pe afew-store, am făcut plata și a fost acceptată prin PayPal. A doua zi, însă, am primit un e-mail prin care eram anunțat că stocul a fost prea mic și îmi vor returna banii. Problema cu achiziția din afara țării a fost că trebuia să am o adresă validă în țara respectivă — nu trimiteau internațional — motiv pentru care m-am orientat doar spre Germania și Marea Britanie.
Am făcut chiar și o captură de ecran cu câți oameni erau simultan pe Casio Germany, site care nici măcar nu a mai reușit să le pună la vânzare.
În cele din urmă, l-am găsit la un distribuitor autorizat și mi l-a luat un prieten.
- 3. A ajuns și iPhone-ul acum câteva zile, însă abia aseară am intrat efectiv în posesia lui. Nu am avut timp sa-l aprind.
LE: tocmai am primit acum 6minute un mail de Casio in legatura cu situatia botilor.