Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Nicio sansa sa fie flop. Cred ca vor face 1 miliard doar din precomenzi, deci raportate ca vanzari in primele 24h.

Eu sunt ok cu orice amanare, de regula, dar in cazul de fata, judecand la rece, este...ridicol...

Deci ei, care au buget nelimitat si au avut timp nelimitat, au iesit dupa 875 de ani de productie, sa anunte ca il lanseaza in 2024, apoi au pus data fixa in mai 2026, ca tot ei, aia cu buget nelimitat si tot tacamul, sa-l mai amane juma de an - zici ca azi au inceput sa faca jocuri si inca nu stiu cum merge treaba.

Dar e ciudat, ca in 2023 cand au scos primul trailer, puteau sa spuna - mai avem nevoie de inca ~3 ani pentru a putea lansa jocul la calitatea dorita - si sigur nu zicea nimeni, nimic.
Doar pentru ca ai bani si oameni nu inseamna ca merge totul bine. Uita la Amazon care arunca cu bani in toate partile si au racolat multi developeri buni si n-au fost in stare sa lanseze un joc bun.

La R* nu e secret de stat ca e sclavie si toxicitate maxima. Au fost 30 de angajati care au vorbit la sindicat si au fost dati afara pe motiv de "leakage", ca sa intelegeti ce e acolo. Dar intotdeauna se "justifica" (sau mai degraba "ignora") pentru ca iese un produs atat de bun incat defineste o generatie intreaga. Plus ca e un adevar universal valabil ca e imposibil sa stii din timp exact cum o sa fie starea developmentului peste mai mult de 1 an in viitor. Amanatul cu cateva luni de obicei nu-ti obtine mare lucru si iti pierde extraordinar de multi bani, deci o faci doar in cazuri extreme cand ai niste bug-uri atat de mari incat te-ar ruina sa lansezi asa. Also ma astept sa fie bara atat de ridicata la polish pentru GTA VI incat lunile alea castigate sa conteze dublu de fapt datorita overtime-ului pe care o sa-l bage nebunii.

Cultura americana de work habits nu e de gluma...