Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Wuchang: Fallen Feathers
-
Member
Foarte misto jocul. Pana la al 4-lea (parca) boss, Commander Honglan.
Daca pana aici il puteai juca in ce stil vrei tu, bossul asta e un skill check care te obliga sa inveti block/deflect skill si sa il faci la perfectie, altfel nu ai nici o sansa. Si iarasi nu ar fi o problema asta, ca inveti repede, dar poti da deflect doar la atacurile cu o arma iar bossul asta cand vine aproape incepe sa loveasca melee, care e imparabil si se poate face doar dodge.
Iarasi, nu e neaparat o problema, ca ii poti face backstab dupa deflect si din 2-3 din astea ii dai jos juma de viata.
Dar urmeaza phase II unde schimba iar modul de lupta si devine extrem de greu de facut backstab daca nu ai un setup anume iar close combat e aproape imposibil sa dai si tu vreo lovitura, efectiv nu ai pauza.
Si uite asa m-am incapatanat eu vreo 4 ore sa dau jos bossul asta in mod corect si nu am reusit. Efectiv a trebuit sa ii fac un fel de cheese in phase II si sa stau doar la distanta si sa dau cu spells, altfel nu am reusit.
Problema e ca e un spike imens in dificultate, brusc, pentru ca apoi sa revina iar la fel de usor ca inainte. Mi se pare un boss prost gandit si pus aiurea in joc. Daca era end game nu aveam ce comenta, dar sa il pui early-mid ca apoi sa revii iar la dificultate mica mi se pare cel putin aiurea. Si nici nu e optional!
Partea buna e ca m-am surprins chiar si pe mine ca nu m-am enervat deloc in astea 4 ore, atat de mult imi place jocul ca am zis ca trebuie sa reusesc cumva sa trec de boss.