Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
08-11-2025 13:40 #5939 SP
Senior Member
Nu am reușit să găsesc pe internet nicio fotografie care să arate exact cum arată eticheta produselor din loturile noi.
Eu momentan nu sunt acasă, unde am sticluța respectivă, însă am rugat-o pe mama să verifice etichetele de la cele pe care le are la ea, pentru că acolo am depozitate mai multe modele de Old Spice. Am în jur de 180 de variante diferite, adunate din toată lumea — posibil chiar cea mai mare colecție personală de acest tip din lume. Poate că, la un moment dat, voi face o postare dedicată, cu toate fotografiate la rezoluție mare, așa cum am făcut recent cu adidașii și ceasul.
La modelele mai vechi apare inscripția EXP LL/AAAA, însă sunt sigur că la cel despre care vorbeam era trecută undeva și ziua — poate pe cutie — sau eticheta era de tip nou și includea și indicativul zilei.
În orice caz, nu am spus că ar fi ceva neconform cu legea, ci doar că unele produse afișează un termen de expirare nerealist. Merită să fiți atenți la acest detaliu, mai ales dacă intenționați să cumpărați o cantitate mai mare.