Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Discutii despre Trendyol
-
Senior Member
Cum am făcut sa primesc cod bank40: cont nou, făcut pe alt telefon. Sau daca ai Samsung - folosind secure folder, posibil sa existe ceva asemănător si la alte telefoane. Practic se creeaza o clona a aplicației intr-un mediu izolat si nu vede ca e același telefon. Asta in cazul in care ai mai avut comenzi prin aplicație făcute de pe telefonul personal.
Apoi am cautat pe google "trendyol cupon ps5 pro" si am intrat pe unul dintre link-urile care duce spre trendyol (daca folosești Secure folder, trebuie sa ai si browserul in el si sa cauti de acolo). Daca nu iti apare de pe primul link, încearcă al doilea. Am vazut ca apar mai multe.
De asemenea e nevoie si de un număr de telefon care nu a mai fost asociat cu un alt cont de pe care s-au emis comenzi. Am făcut eu greșeala sa bag nr meu care era deja folosit pe contul vechi si m-a intors înapoi fix cand sa se proceseze plata pe motiv ca nu se poate aplica reducerea. Cel puțin bănuiesc ca din cauza asta era, sper sa nu fi detectat cumva chiar si cu secure folder ca eram pe același telefon.
Testat cu 3 conturi noi pe 3 dispozitive diferite si la fiecare a apărut bank40 in cos dupa ce am facut acea căutare pe google.
Comanda pana la urma am pus-o de pe un telefon care nu a mai avut aplicația deloc instalata. Asta ca sa fiu sigur ca se finalizează. Deci nu garantez 100% ca șmecheria cu secure folder funcționează pana la capăt.