Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Valve Steam Machine
-
Senior Member
Era un moment perfect sa anunte si Half-Life 3 ...
Daca e ca un PS5 Pro de puternic, de ce ai cumpara asta in loc de PS6? Mai ales daca PS6 va costa doar $5-600 si Steam Machine va fi mai scump decat un PS5 Pro. Si daca multi s-au plans de pretul la Pro, tare sunt curios cum o sa accepte pretul asta.
Mi-ar fi placut sa faca o concurenta serioasa la PlayStation acum ca Xbox schimba strategia, dar nu cred ca vor avea mare succes.
“Steam Machine’s pricing is comparable to a PC with similar specs.”
Atunci de ce ai cumpara asta in loc de un PC normal? Datorita APU-ului nu poti sa faci upgrade la componente, deci pierzi cel mai mare avantaj care-l au PC-urile.
EDIT: controller-ul pare dragut, desi nu-mi prea place forma lui. Si Frame-ul nici macar nu are OLED ...