Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Da, si le-au abandonat la scurt timp dupa lansare pentru ca nu s-au vandut.
Iteratia asta mi se pare o directie mai buna, dar tot nu mi se pare ca vor sa mearga "all-in" cu ideea asta si are mari sanse sa devina e-waste peste cativa ani. Ar trebui sa subventioneze hardware-ul cat mai mult, la fel ca restul consolelor, si sa investeasca mai mult in software. Orice consola lansata fara jocuri noi care sa atraga clienti nu cred ca poate sa aiba succes in ziua de azi, concurenta e mult mai mare ca in trecut. Implementarea anticheat in SteamOS iarasi ar fi fost o idee foarte buna, dar nu vad sa-i intereseze asa ceva.
Legat de subventionat hardware, a zis f bine Linus in video-ul lui: e totusi un PC si il poti lua fara sa ai si intentia de a juca ceva pe el, sau daca te joci nu te obliga nimeni sa cumperi de pe Steam. Si a dat un exemplu ca poate o corporatie ia 10k de unitati pt ceva productie, whatever si de acolo nu vor vedea un cent bagat in jocuri, asa ca trebuie sa-si calculeze corect pretul si sa nu se bazeze neaparat pe un ROI din jocuri cumparate.

Asta ca sa nu mai iau in calcul pirateria, care e mult mai facila pe un PC decat pe o consola cu sistem inchis.